- כוס בורגול דק / בינוני
- צרור עלי פטרוזיליה
- צרור עלי כוסברה
- מיץ מ – 1 לימון
- כ 3-4 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1/2 כפית כמון
- 1/4 כפית מלח ים אטלנטי
- 2 בצלים קצוצים דק
- חמוציות ללא סוכר
- מעט אגוזי מלך (לא חובה)
____________________________
הוראות הכנה:
- את הבורגול משרים במים עד שמתרכך (כשעה) מסננים היטב את הנוזלים.
- קוצצים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה.
- שמים את כל המצרכים בקערה גדולה ומערבבים.
- מפזרים את החמוציות ואת אגוזי המלך.
- ניתן להוסיף ליד: קוביות בטטה (מאודה)
בתאבון!