סלט בורגול

  • כוס בורגול דק / בינוני 
  • צרור עלי פטרוזיליה
  • צרור עלי כוסברה
  • מיץ מ – 1 לימון
  • כ 3-4 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 1/2 כפית כמון 
  • 1/4 כפית מלח ים אטלנטי
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • חמוציות ללא סוכר
  • מעט אגוזי מלך (לא חובה)

____________________________

הוראות הכנה:

  1. את הבורגול משרים במים עד שמתרכך (כשעה) מסננים היטב את הנוזלים.
  2. קוצצים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה.
  3. שמים את כל המצרכים בקערה גדולה ומערבבים.
  4. מפזרים את החמוציות ואת אגוזי המלך.
  5. ניתן להוסיף ליד: קוביות בטטה (מאודה)

בתאבון!